Gepubliceerd: 
juni 19, 2020
Lotte Besteman

Marco loopt stage bij jacht.digital Marketing

Mijn naam is Marco Boergonje. Ik ben 18 jaar oud en ik zit in het laatste jaar van de opleiding applicatie- en mediaontwikkelaar die ik volg op het Horizon college in Alkmaar.

Tijdens mijn opleiding moet ik twee keer stage lopen. Voor mijn tweede stage periode heb ik gekozen om stage te gaan lopen bij jacht.digital Marketing. Vanaf mijn eerste week stage heb ik geen moment spijt gehad van mijn keuze.

Het verloop van mijn stage

Tijdens mijn stage ben ik met meerdere opdrachten bezig geweest, ook voor klanten. De eerste en grootste opdracht die ik kreeg was het maken van een WordPress plug-in die een aantal werkzaamheden van de medewerkers van jacht.digital Marketing  makkelijker en sneller moest maken. Ook heb ik een WordPress widget herschreven en heb ik advertenties gemaakt. Tussendoor kreeg ik ook nog een aantal kleine opdrachtjes. Als ik tijdens mijn stage tegen problemen aanliep kon ik altijd bij mijn collega’s terecht.

Helaas kregen we tijdens mijn stage periode te maken met het Corona virus. Wat dit voor mij betekende was dat ik een deel van mijn stage thuis moest gaan lopen. Toen ik mijn stage thuis moest voortzetten, merkte ik pas hoe erg ik de sfeer op kantoor miste. Gelukkig mag ik nu na mijn stage een paar dagen per week blijven werken bij jacht.digital Marketing. Ik heb een geweldige stage periode meegemaakt waarin ik veel heb geleerd en leuke collega’s om mij heen had. Ik zou deze stageplek zeker aanraden.

Kies voor data gedreven groei
Direct iemand spreken?