juni 1, 2020
Lotte Besteman

Lotte loopt stage bij jacht.digital Marketing

Mijn naam is Lotte Besteman en ik ben aan het afstuderen bij digital marketing bureau jacht.digital Marketing. Ik ben 20 jaar oud en zit op dit moment in het laatste jaar van mijn opleiding. Ik studeer Business Studies Marketing aan Hogeschool Inholland in Alkmaar.

Van begin februari tot en met juni ben ik op kantoor te vinden. Via Casper, voorheen stagiair en nu collega, ben ik in contact gekomen met jacht.digital Marketing. Na een sollicitatiegesprek en een dag meelopen op kantoor, was ik erg enthousiast. Ik heb ook niet verder gezocht naar andere stageadressen om af te studeren, omdat ik mij al gelijk erg op mijn gemak voelde. 

Hoe verliep mijn afstudeerperiode?

In het begin van mijn stageperiode was het even zoeken voor mij hoe ik het aan ging pakken. Naast het wegwijs worden binnen de eigen marketing van jacht.digital Marketing en het ondersteunen van het team, moest ik mijn afstudeeronderzoek schrijven. Met veel hulp van mijn collega’s liep dit erg voorspoedig. Mijn stageperiode was heel erg leerzaam, maar ook best bijzonder. Door COVID-19 waren wij genoodzaakt om allemaal thuis te gaan werken. Met behulp van Slack en Google Hangouts etc. waren we toch elke dag met z’n allen aan het werk. Wanneer de regels vanuit de overheid werden versoepeld, konden wij door middel van een aanwezigheidsschema eindelijk weer naar kantoor. 

Mijn scriptie is af en nu heb ik zelfs de kans gekregen om te blijven werken en mezelf te blijven ontwikkelen bij jacht.digital Marketing. Ik heb afgelopen tijd erg veel geleerd en kijk er naar uit om nog meer te gaan leren!!

Kies voor data gedreven groei
Direct iemand spreken?